Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı siyahın kenarında konum düzlük antrasit, gri tonları arasında ihtimal de en cesur olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve rahatlık verici bir renktir. Antrasit rengi ile muhik bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yeğin bir aşhane rengi olarak kabul edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken öbür renklere göre daha iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve lüp özge odalarıyla temasyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar şimendifer.

Bir mekanda baş döndürücüya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve hamam bir harmoni katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde refahlı ve har bir düzlem oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir hava katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar öbür renklerle kolayca kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasarım özgürlüğü sağlamlar. Mobilya ve aksesuarlarda antrasit renklerini dökmek mekanın giderek modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

çağcıl ve klasik stilı aynı alanda giymek bağırsakin yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve gökçe tonlarının bilge başüstüneğu destek hulliyatmları ile modern ve şık hava elde edilebilir.

Tavzih seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen ciddi bir unsurdur ve platformın aydınlık kalmasını hazırlamak için yakın stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tenvirat seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği zaitrabilir.

Her dilde sırasıyla hordaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Duvarlara goldfix da yerlere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. antrasit duvar boyas Duşakabinin goldfix kapaklarında ise yağız mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir harmoni oluşturmuş olacaktır.

Minimalist tasarımın gerçek ilkesi olan azca lakin dokunaklı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öteki tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renk düz yerde kullanıldığında ve hamam tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en çokça destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page